Mijn naam is Benjamin Dirksen, al ruim 10 jaar actief in de sport

Sinds mijn jonge levensjaren ben ik al bezig met sporten. Ik ben begonnen met turnen en later judo en jujutsu gaan beoefenen. Maar het werd pas echt serieus toen mijn oom een sportschool begon. Ik was toen 16 jaar en meteen verslaafd en ben daar tot de dag van vandaag nog veel te vinden.

 

Al snel merkte ik dat mensen zonder begeleiding lang niet zulke goede resultaten behaalde als met begeleiding. Ik had maar mazzel met zo’n oom en mijn 1 op 1 begeleiding. Toen ik ook in andere sportscholen ben gaan trainen merkte ik dat het begeleiden mij ook goed af ging. De mensen haalde al vrij snel goede resultaten. Ik haal zo veel voldoening uit het begeleiden van mensen bij het sporten, dat ik dit jaar heb besloten mijn vaste baan als zeeman op te geven en mij hier helemaal op te storten. Maar ja waar ben je zonder diploma’s. Dus ik ben verschillende opleidingen gaan volgen in de sport. Onder andere Fitness instructeur en Voedingsconsulent.

Motivatie is heel belangrijk in het sporten, iedereen is anders en lang niet iedereen wil als opgepompte bodybuilder door het leven daarom is het belangrijk om individuele trainingsprogramma’s op maat te maken per persoon. Zo kijken wij samen naar jouw doelen en verbeter punten. Verder kan ik je motiveren door je progressie bij te houden. Uit eigen ervaring weet ik dat dit de sleutel tot succes kan zijn. De oefeningen zijn niet gewoon oefeningen die je moet doen maar het is gereedschap om jouw sportieve doel te behalen. Hierbij speelt voeding een belangrijke rol en ook hierin kan ik je prima begeleiden. Inmiddels heb ik door deze korte uitleg alweer veel zin gekregen om jou te gaan helpen jouw doelen te behalen en jouw droom te verwezenlijken.